MILAN CIAO CIAO

MILAN CIAO CIAO Traditionele Italiaanse keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1618 beoordelingen
12 mei 2019 om 22:20 Ik had bij opmerkingen gezet dat ik geen ham en geen champ op mijn pizza wilde en het zat er vervolgens toch op. Ik nam contact op met ciaociao en ze hebben nooit opmerkingen ontvangen. Ik moest maar contact opnemen met thuisbezorgd. Ik kon mijn pizza weg
11 mei 2019 om 23:51 Delivery took a long time. Good pizza.
10 mei 2019 om 21:34 Lekkere italiaanse pizza!
10 mei 2019 om 20:41 Ik weet niet wat er onderweg met de bezorger is gebeurd maar al het beleg zat aan een kant van de pizza en een deel lag er zelfs af. Moest alles er dus opnieuw over verdelen en een kwart van de korst was helemaal zompig geworden.
9 mei 2019 om 9:49 Heerlijke pizza!!! Altijd . Wel jammer dat de extra bijbetaalde parmaham er niet op zat
29 apr 2019 om 1:53 Ik bestel hier wel vaak maar de laatste tijd is het heel erg slecht. Pasta wat niet goed gekookt en heel veel saus het leek wel op en soepje bakje zat ook maar half vol ik bestel hier niet meer.
26 apr 2019 om 21:38 Gewoon twee erg lekkere pizza's. Hier gaan we zeker nog eens bestellen.
25 apr 2019 om 19:38 Normaal is het altijd super goed, nog nooit een klacht gehad. Maar vanavond proefde je gewoon dat het door iemand anders is klaar gemaakt. De pasta was niet helemaal gaar en de biefstuk en de kip was taai en zat heel weinig smaak aan. Heel jammer.
25 apr 2019 om 9:21 Usually the best italian pizza in delft - but, this time the delivery time was one hour (and pizza not as warm) and the ham on my parma pizza was just not good quality and tasted bad. Had to take it off the pizza and basicly have a margarita with rucola.
25 apr 2019 om 2:02 Het was een prima italiaanse bodem, maar daar waren heel weinig ingrediƫnten op. Helaas ga ik persoonlijk hier niet meer bestellen.
24 apr 2019 om 20:53 Bestelling duurde extreem lang. Meerdere keren gebeld, eerst was verteld dat de bezorger onderweg was, maar dat bleek na het tweede telefoontje niet het geval te zijn. Extreem ontvrede over service.