MILAN CIAO CIAO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3895 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Milan Ciao Ciao. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 20:48 Prima , vlot geleverd
17 jul 2024 om 21:02 Studentenpizzas waren wel heeel erg klein, 22 cm in doorsnede ipv 26
15 jul 2024 om 10:36 Het eten is goed van smaak en wordt netjes optijd bezorgd.
11 jul 2024 om 21:41 Inmiddels zijn wij kind aan huis bij Ciao Ciao. Het eten is tot nu toe altijd perfect geweest. Top kok
8 jul 2024 om 8:33 Sinds tijden weer echt lekkere pizza gehad,
5 jul 2024 om 11:01 Was heerlijk, ga er meer bestellen.
4 jul 2024 om 8:44 Het eten smaakte echt heerlijk. Echter was de bezorging slordig. De pasta's waren uit de bakjes gekomen en de pizza's waren door elkaar geschud waardoor het beleg er vanaf lag. We moesten alles van het karton af schrapen.
30 jun 2024 om 18:48 Eten was prima, bezorging was vreemd. Werd aangebeld bij het appartementcomplex, ik doe de deur open, bezorger komt niet naar binnen. Gaat me daarna bellen, dus kom ik maar naar beneden. Staat vervolgens buiten te wachten, eind bij de ingang vandaan.
30 jun 2024 om 14:27 Dit restaurant is al jaren betrouwbaar in lekker eten. En snel bezorgd.
28 jun 2024 om 22:45 Heerlijke warme smakelijkecpizza's, lekker pittig niet vet, krokante korst. Aan te raden om pizza's te bestellen.
28 jun 2024 om 21:28 Erg lekker
22 jun 2024 om 20:23 Bestel geregeld goed eten goede en vriendelijke service. Top